WELKOM BIJ FITOSAUNA.NL

DE NIEUWE MANIER VAN WELLNESS EN HEALTH IN ééN

fitosauna

Siberische Gezondheid!
Aangenaam, natuurlijk gezond voor iedereen !De unieke therapeutische Fytosauna is een
waardevolle aanvulling voor revalidatie-, fysio-
en medische centra, hotels, wellnesscentra,
schoonheidssalons, massagesalons, sportscholen
en natuurlijk bij u thuis.

Over Fitosauna


Natuurlijk

Met meer dan 5000 jaar historie

Fytosauna is een unieke traditionele natuurlijke genezingsmethode met meer dan 5000 jaar historie. Haar geneeskrachtige en kosmetische effecten zijn verbazingwekkend. Het principe is dat het menselijk lichaam gereinigd wordt door stoom op basis van helende planten/kruiden en/of etherische oliën. De combinatie van de kruidenstoom uit de stoomgenerator en het effect van de organische stoffen (Phytonciden) uit de Siberische ceder (van bomen ouder dan 300 jaar) heeft een gunstig effect op de mens. Dit effect kan niet worden geëvenaard met andere soortgelijke sauna’s.

Uniek

Het hoofd wordt niet belast

De Fytosauna is uniek doordat het hoofd boven de sauna uitsteekt en niet wordt blootgesteld aan hitte. Druk op de luchtwegen en de hersenvaten wordt hiermee voorkomen. Ideaal voor mensen die niet tegen de hitte kunnen en tijdens het stomen frisse lucht willen inademen.

Voor iedereen

Kinderen en volwassenen

Stomen in de Fytosauna kan iedereen. Zelfs kinderen, vanaf vijf jaar (uiteraard onder begeleiding) en volwassenen tot hoogbejaarden (na overleg met een medische specialist).

Compact en modern

Energiezuinig en voor elke omgeving

De Fytosauna is compact en modern en warmt snel op De afmetingen zijn: 85 x 115 x 85cm (b x h x d). De zitting heeft 5 verstelbare hoogtes voor mensen van 90 t/m 195cm lang. Een verbinding met water en riolering is niet nodig. Het enige wat nodig is, is een normaal stopcontact van 220 volt. Hij warmt snel op in 20-25 minuten. Het energieverbruik staat gelijk aan een elektrisch één pits gasfornuis. De maximale temperatuur in de cabine van de Fytosauna is 55 °C. De naar wens ingestelde temperatuur in de cabine wordt automatisch gecontroleerd en aangehouden. Dit levert een maximum aan comfort en gemak. De constructie van de Fytosauna is zodanig, dat de stoom tijdens het gebruik niet ontsnapt en in de cabine blijft. Er zijn geen negatieve gevolgen bekend voor de omgeving (muren, plafonds en zelfs voor papieren behang). Het voordeel van de Fytosauna is zelfs dat het microklimaat van de kamer positief beïnvloedt wordt. Bij regelmatig gebruik van de sauna hangt er een magische geur van cederhout in de lucht.

Benefits van Fitosauna


Bevestigd door officiële geneeskunde

De resultaten van talrijke tests hebben alle verwachtingen overtroffen. Uit onderzoeken blijkt dat een sauna aandoeningen van het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en bloedvaten geneest, gewicht vermindert en een uitgesproken cosmetisch effect heeft.

Maakt gezonder via de huid

Een huid die verwarmd is, absorbeert intensief de kruiden die hun heilzame werking blijven doen lang na het verlaten van de Fytosauna.

Figuurcorrectie en gewichtsverlies

Doordat u bij de Fytosauna kuur zeer actief transpireert, verliest u gewicht. Tijdens een sessie van 15 minuten worden er 700 calorieën verbrand, eenzelfde resultaat als 5 km lopen. Het gebruik van het speciale planten-/kruidenmengsel tegen cellulitis uit onze webwinkel helpt om een strakke huid te verkrijgen. Het helende effect van Fytosauna is vooral merkbaar bij vrouwen, het maakt de huid van een vrouw soepel en zijdezacht en het silhouet eleganter.

Magisch effect

De kruidenstoom die de Fytosauna binnenkomt, verwijdt de haarvaten (allerkleinste bloedvaatjes in de organen). Het bloed begint actief te stromen. Het lichaam transpireert. Het voelt alsof je al je ziektes uitzweet. De stofwisseling wordt genormaliseerd. De huid verfrist en verjongt. Er zijn verschillende soorten planten-/kruidenmengsels, die je zelf kunt uitkiezen op basis van wat voor genezingseffect je wilt hebben. Laat je onderdompelen in de kruidenstoom en je komt herboren uit de sauna!

Neem contact op


Contactadres
Terra-novi
Alla Konovalova
www.fitosauna.nl
Tel: +31(0) 610609303 / +31(0) 848718100
Email
a.konovalova@live.nl
Fitosauna op social networks